- Reduce your project cost by around 30%

- Access to a wide set of skills and knowledge

- Quick team setting and kick of the project

ITECS-ICT is Service en ICT bedrijf van ITECS in Nederland. Het team bestaat uit gedreven specialisten die zich bewust zijn van de rol die ICT speelt in het midden- en klein bedrijf. Naast de kennis van ICT wordt er erg veel waarde gehecht aan de kwaliteit van service verlening. Het doel van ITECS is een langdurige relatie aan te gaan met klanten gebaseerd op service en wederzijds vertrouwen. Wij willen meer betekenen voor de klant dan alleen het aanbieden van een service en/of product. Meedenken met de klant voor het aanbrengen van verbeteringen op ICT gebied. Maar waarom ITECS-ICT? Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons onderscheiden op basis van de volgende punten:

Totaal ICT oplossingen

Wij leveren een complete ICT service aan onze klant. Daarmee kan de klant zich volledig concentreren op de core business. Wij zien ICT als een uitdaging, we weten de ins- en outs en we weten hoe we het toegankelijk kunnen maken voor de klant.

Face to Face met Klanten

ICT maakt communicatie en het delen van data en ideeën makkelijker en goedkoper. Maar wij zijn ook ervan overtuigd dat de beste manier om aan de wensen van de klant te voldoen, is door regelmatig contact te onderhouden.

Betrouwbaar en Zorgzaam

Wij presenteren ons als een vertrouwelijk bedrijf en dit bewijzen we door professionele, servicegerichte zaken met klanten doen. Wij zijn duidelijk naar onze klanten toe. Wij zullen stapsgewijs uitleggen hoe wij aan de wensen van de klant kunnen voldoen.